Zingen in hogere sferen

05marHele dag12Zingen in hogere sferen

Tijd

maart 5 (Zondag) - 12 (Zondag)

Locatie

Hotel Val Sinestra

Activiteitdetails

ZINGEN IN HOGERE SFEREN en CREATIEF MET DE HAAKNAALD

Al jaren wordt me gevraagd: ‘Monique wanneer ga jíȷ ́ nou es in het buitenland lesgeven, je hebt toch dat huisje, in Zwitserland…? ’Nou: Tadaaaaa!

We zijn niet verhuisd, maar ik vond wel een unieke plek, waar je ontzettend prachtig kunt verblijven, volledig verzorgd, én ze verzorgen ook de reis er naartoe! (en retour uiteraard!) In de week van 5 tot en met 12 maart kun je daar, twee keer per dag, twee uur met je eigen stem aan de slag, onder leiding van mij, in een groep van maximaal 10 mensen. Uiteraard leid ik jullie, op de Lichterberger wijze, door je instrument, en in deze setting hebben we letterlijk en figuurlijk de ruimte om daar royaal de tijd voor te nemen.

De Lichtenberger® Methode draait om zelfwaarneming via de klank en zelfregulatie. Via waarneming wordt dat deel van het zenuwstelsel gestimuleerd dat voor rust verantwoordelijk is. Het is dus een sensorische methode in plaats van een motorische. Voor mij is het een verademing om dit te ervaren. Ik hoef niet meer hard te werken om lekker te zingen. Mijn verantwoordelijkheid ligt nu bij waarneming en wakker zijn in plaats van bij handelen en ingrijpen. Mijn stem is groter, luider, warmer én ik heb mijn kopstem ontdekt. Op deze manier zingen geeft algehele rust en een enorm plezier. Dit is waarom ik wil zingen!

Voor verdere uitleg kun je nog kijken bij www.nederlandselichtenbergerdocenten.nl/methode. Tussen de lessen door heb je uiteraard ook nog tijd genoeg om deze prachtige plek te ontdekken, en/of om in de sfeervolle accommodatie rustig in dat boek te duiken dat al zo lang ligt te wachten om gelezen te worden.

Wandelgebied bij uitstek

Eetzaal waar vegetarisch gegeten kan worden

Parrallel aan mijn workshop, is, in dezelfde week Ploon van Wijk ook in Val Sinestra aanwezig. www.haakatelieramsterdam.nl. Ook zij gaat met haar cursisten twee keer per dag, twee uur met technieken aan de gang, op ieder niveau, beginners en gevorderden. Ook Ploon heeft een limiet van 10 personen. Als je dus samen met een vriend/vriendin wilt komen, die liever op een ander manier creatief bezig wil zijn, kan dat dus ook!

En wat kost dat dan? Je betaalt voor je verblijf in Hotel Val Sinestra 7x 90 CHF, op basis van een verblijf in een tweepersoonskamer. Daar zijn alle vegetarische maaltijden bij inbegrepen. (je kunt tijdens het ontbijt je eigen lunch smeren). Voor de busreis (vanaf Breukelen, of Arnhem) betaal je voor een retour 185 CHF. Voor mijn lessen vraag ik tijdens deze pilot-week 150 CHF. Ploon vraagt voor haar lessen tijdens deze pilot-week 150 euro. Je krijgt daarvoor 5 dagen (2 x 2 uur) les. Dus voor deze unieke week, all-in, betaal je slechts 965 CHF. (de CHF staat nu op 1,01 euro).

Vervoer is geheel verzorgd van en naar Nederland

Praktische tips: Het is in Engadin in die periode echt nog wel winter, dus hou daar met je kledingkeuze rekening mee. Stevige schoenen met goed profiel is een must. En als je met mij mee wilt gaan wandelen, zijn glij-ijzers/stijg-ijzers zeker geen overbodige luxe! Wil je nog meer informatie over het verblijf en de reis: www.sinestra.ch. Eetzaal

Wil je mee? Laat mij uiterlijk 23 januari weten of je mee wilt, en met hoeveel mensen. info@moniquevanhaasteren.nl

Adembenemende locatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *