mei
20
wo
Musical Oliver met ’n Twist door ReZonanZ Young Voices @ Online
mei 20 @ 20:00
jun
1
ma
ZomerFestival Lichtenberg @ Online
jun 1 – sep 21 hele dag
ZomerFestival Lichtenberg @ Online

Het Lichtenberger Institut is zwaar getroffen door de Coronacrisis en ontvangt geen steun van de overheid. Daarom organiseren wij als Nederlandse Lichtenberger Docenten dit online Benefiet Festival. Alle opbrengsten en donaties gaan rechtstreeks naar het Lichtenberger Institut.
Klik hier om naar het festivalaanbod te gaan

jun
24
wo
Sensorische wandelingen o.l.v. Cassandra Feith @ Koninklijke Landgoederen De Horsten
jun 24 @ 09:00 – 10:00
Sensorische wandelingen o.l.v. Cassandra Feith @ Koninklijke Landgoederen De Horsten

Tijdens deze wandeling staat de sensorische waarneming centraal. Hoe ervaar je het bos vanuit innerlijke waarneming? Laat je zintuigen tot leven komen: hoor, ruik, voel, beleef en ervaar het bos vanuit een ander perspectief. 

We kiezen voor de ‘gele route’, een wandeling van 2,5 km. Prachtige bomen, weidse uitzichten, talloze vogels en bloemen en planten. En, een betrekkelijk rustig wandelgebied, waardoor we alle ruimte hebben.

jun
26
vr
Kennismaking Zingen en Klinken volgens het Lichtenberger Model o.l.v. Ellen van der Ham @ ULO
jun 26 @ 19:30 – 22:00
Kennismaking Zingen en Klinken volgens het Lichtenberger Model o.l.v. Ellen van der Ham @ ULO

Heb je je al vaker afgevraagd of het iets is voor jou; zingen en spreken volgens het Lichtenberger model? Wil je genieten en meedoen tijden een kennismakingsworkshop? En woon je in Gorinchem of omgeving?
Er is een mogelijkheid…

Op vrijdagavond 26 juni geef ik (Ellen van der Ham) in de ULO aan de Boerenstraat in Gorinchem een kennismakingsworkshop “Zingen en klinken volgens Lichtenberger model”.
Gedurende 2,5 uur geef ik een korte inleiding over het model. Er wordt gewerkt aan klank, er wordt gewerkt aan de spreekstem en de zangstem. Dit werken doen we met de groep maar er is ook mogelijkheid tot (kort) individueel onderricht. Tijdens dat onderricht kunnen de andere aanwezigen hun oren open zetten voor het proces wat plaatsvindt. En er is natuurlijk alle ruimte voor vragen daarover.

De avond zal zijn van 19:30 tot 22:00 uur. Er is plek voor 8 deelnemers. De ruimte in de ULO is groot genoeg om veilig, volgens alle RIVM voorschriften en protocollen, bij elkaar te zijn.

De workshop kost per deelnemer € 20,= . Deze workshop word aangeboden in het kader van het Benefiet ZomerFestival Lichtenberg. De kosten voor de workshop gaan direct naar het Lichtenberger Instituut in Duitsland dat door de corona crisis financieel hard getroffen is.